sigla

Termeni și Condiții de utilizare / Contract

Introducere

Înainte sa navigați pe acest site trebuie să știți că www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro este un proiect privat, menit să promoveze în EXCLUSIVITATE Unitățile de Cazare și Unitățile HORECA din Delta Dunarii – Romania.
Site-ul www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro este proprietatea SC Mario Center – Business Corporation SRL, cu adresa in București, Calea Moșilor, nr. 154, sector 2, e-mail: contact@cazaredeltadunarii.ro, telefon 0727.66.99.22, și a fost creat pentru a oferi vizitatorilor / utilizatorilor săi informații utile despre Unitățile de Cazare și cele de Alimentație Pubică din Delta Dunarii și tot ce are legatură cu acestea și să promoveze oferte și alte site-uri conexe și ale partenerilor săi.
Pentru a utiliza acest site trebuie să citiți și să acceptati in totalitate "Termenii si condițiile de utilizare" de mai jos.
Utilizarea acestui site reprezinta acordul dumneavoastra de a-l utiliza, cu respectarea implicita a „Termenilor si conditiilor de utilizare” din prezentul înscris.

Definiții

Termenii "cazaredeltadunarii.ro", "site-ul", "site", "noi", "companie", "furnizor" reprezintă firma Mario Center – Business Corporation SRL și serviciile oferite de aceasta societate prin acest site-ul www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro.
Termenul "utilizator" / "utilizatorul" si "vizitator" / "vizitatorul reprezintă toate persoanele fizice și / sau juridice care accesează și folosesc site-ul www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro, indiferent de motiv.
Termenii „Termeni & Condiții”, "Contract”, „Principii de publicare oferte”, „Regulament adaugare oferte”, „Date de siguranță”, „Securitatea datelor” sunt folosiți pentru a desemna prezentul Contract de utilizare.
Prin accesarea www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro sunteți de acord cu termenii de mai sus, care sunt folosiți pentru a ne asigura că site-ul funcționează pentru toată lumea.
www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro își rezervă dreptul de a modifica, schimba, înlătura sau adăuga termeni și condiții prezentului regulament, incluzând , dar nelimitându-se la acestea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de funcționare/utilizare. Asadar, www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro beneficiaza de acest drept fără notificări sau înștiințări prealabile, iar utilizarea continuă a serviciilor reprezintă acordul dumneavoastră asupra acestor modificări.
Verificarea periodică a modificărilor și schimbărilor intervenite în Regulament / Termeni și condiții, precum și corectitudinea datelor de contact furnizate de Dvs. sunt în întregime responsabilitatea Dvs.

Completarea formularului de înregistrare

Dând click pe butonul "Creaza Cont" și ulterior activând contul din e-mail-ul trimis de către noi ( www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro ) pe adresa furnizată de Dvs, reprezintă:

În cazul în care nu sunteți de acord / nu vă manifestați acordul asupra termenilor, condițiilor sau oricăror altor modificări, aveți opțiunea de a nu crea contul sau de a vă dezactiva contul de la serviciile noastre.
DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU PREZENȚII TERMENI, NU COMPLETAȚI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE, NU VĂ AUTENTIFICAȚI CU CONTUL ȘI PAROLA INDIVIDUALĂ.
DACĂ NU AVEȚI ÎMPLINITĂ VÂRSTA MINIMĂ DE 16 ANI SAU NU PUTEȚI DOVEDI EXISTENȚA ACORDULUI PĂRINȚILOR ORI A TUTORELUI, NU ACCESAȚI SITE-UL www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro !
Dacă un părinte / tutore are cunoștință că, copiii săi au furnizat Societății noastre, prin intermediul www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro, datele lor cu caracter personal, aceștia trebuie să ne informeze de îndată.
În cazul în care Compania noastra descoperă că o persoană care nu a împlinit vârsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, va distruge aceste informații de pe serverele sale imediat, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către Societatea noastra a datelor cu caracter personal ale copilului în, scopurile specificate.

Acceptarea contractului de utilizare și a modificărilor

Aceste Termene si Conditii / Contract se aplică site-ului www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro, serviciilor și conținutului acestuia. Site-ul, serviciile și conținutul www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro sunt oferite condiționat de acceptarea fără nicio modificare a condițiilor din prezentul contract de catre utilizatori.
Dacă termenii și condițiile stipulate în acest document, nu sunt acceptate de Dvs, nu folosiți site-ul www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro și serviciile oferite prin intermediul acestuia.
Prin utilizarea site-ului www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro acceptați să respectați "Termeni si Condiții", „Principii de publicare oferte”, „Regulament adaugare oferte”, „Date de siguranță”, „Securitatea datelor” noastre.
www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro poate revizui acest înscris oricând, prin actualizarea prezentei pagini. Vă recomandăm să vizitați această pagină periodic pentru a citi și lua la cunoștință eventualele modificari din "Termeni & Condiții", deoarece acest document este legal.
Folosirea în continuare a serviciilor site-ului www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului inscris / Contract.
Serviciile site-ului www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro oferă utilizatorilor acces la resurse și instrumente online, care includ oferte gratuite și promovate. Sunteți de acord și înțelegeți că aceste servicii includ publicitate, iar publicitatea este necesară site-ului www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro pentru furnizarea serviciilor sale. De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că serviciile oferite de www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro pot include anumite comunicate ( anunțuri legate de noi funcționalități, mesaje administrative și newslettere, etc ) și că acest tip de comunicare este considerat ca făcând parte din statutul utilizatorului, care poate opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfârșitul newsletter-ului. Sunteți de acord și înțelegeți că serviciile sunt oferite ca atare.

Servicii

Serviciile oferite de www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro se adresează în mod special utilizatorilor de internet din România și sunt împărțite în 2 categorii: gratuite și cu taxă.

 1. Serviciile gratuite sunt reprezentate de mai multe facilități, disponibile online:
  • înscrierea ofertelor / anunțurilor de către persoane fizice și / sau juridice în baza de date a site-ului www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro;
  • publicarea ofertelor / anunțurilor pe internet;
  • posibilitatea de căutare simplă, avansată, vizionare și salvare a ofertelor / anunțurilor;
  • posibilitatea de setare a alertelor de căutare pentru tipul de oferte / anunțuri care prezintă interes pentru vizitatori;
  • posibilitatea de a contacta alti utilizatori
 2. Serviciile cu taxă se referă la afișarea pe site a formelor de promovare alese de catre urilizatori, a contractelor de promovare prin e-mail a serviciilor oferite de acestia, a contractelor de publicitate facută prin afișarea de reclame pe alte site-uri ale companiei și la solicitarea vizitatorilor pentru obtinerea de beneficii ( Discount-uri ).

Responsabilitățile utilizatorului

Ca utilizator sunteți responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea în urma publicării materialelor ce le încărcați și le puneți la dispoziție în mod public pe contul Dvs din site-ul www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro, chiar și fără a fi înregistrat în momentul în care vă activați oferta / anunțul prin emailul primit de la site-ul nostru.
Sunteți obligați:

www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro / Compania nu garantează credibilitatea si acuratețea informațiilor publicate de către utilizatori și nu girează vreo părere exprimată de către aceștia sau vizitatori.
Dacă i se solicită de către un utilizator / vizitator, compania poate investiga și verifica afirmațiile în cadrul procesului de moderare și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate / rectificate. Vă rugăm să folosiți opțiunea de notificare a moderatorului pentru orice informație ce vi se pare suspectă, ilegală, defăimătoare pe acest site.
www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro își poate asuma în parte sau în totalitate acțiuni / măsuri în privința utilizatorului sau împotriva informațiilor înregistrate de către acesta pe site. Vă atenționăm că politica noastră nu ne permite să acceptăm sau să ținem cont întotdeauna de ideile creative, sugestiile, invențiile sau materialele, altele decât cele solicitate de noi în mod expres.
Informațiile sunt stocate pe serverele care aparțin Companiei sau care sunt închiriate de la alte Companii din România sau din țări din cadrul Uniunii Europene, iar accesul pe acestea a oricărui utilizator neautorizat este interzis.
În caz de încercare și/sau accesare, fără drept, a serverelor noastre, fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației în vigoare.
De asemenea, utilizatorii își dau acordul ca prin postarea ofertelor / anunțurilor pe www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro, acestea să poată fi publicate și pe site-urile partenere.

Proprietatea materialelor și informațiilor introduse pe acest site

Compania nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizați prin intermediul site-ului www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro ( inclusiv observațiile și sugestiile ) sau pe care le postați, încărcați sau trimiteți. Totuși, transmițând aceste materiale, acordați www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro permisiunea de a utiliza materialele, inclusiv să le copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice și să traducă și să menționeze numele dumneavoastră în legătură cu materialul pe care l-ați transmis.
Compania are dreptul de a cesiona la rândul ei toate aceste drepturi oricărui partener și nu se vor pretinde și nici acorda vreun fel de compensații pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus.
Compania nu are obligația de a posta pe site sau folosi în vreun fel materialul furnizat de Dvs.;
Compania are de asemenea dreptul să șteargă materialul dumneavoastră în orice moment și fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.
Tot conținutul ( design-ul, structura, materialele, imaginile, videoclipurile, textele, grafica, software-ul, etc ) prezentat pe acest site ( www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro ) sunt proprietatea Companiei, fiind protejate de Legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanța de Urgență a Guvernului 123/2005 și legea 329/2006.
Folosirea neautorizată a materialului / conținutului acestui site reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor și / sau a altor legi.
Nu aveți permisiunea de a vinde sau a modifica materialul din acest site, a-l expune public, a-l distribui în scopuri comerciale sau a-l folosi în orice alt mod decât în scop publicitar și în scopul pentru care este destinat.
Totodată, postările terțelor persoane fizice / juridice, ce sunt agreate de către www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro, nu pot fi folosite sub nicio formă de către altcineva în afara deținătorului de drept ale acestora și a Companiei ( www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro ) așa cum au fost agreate.
Vizitatorul / utilizatorul site-ului ințelege și acceptă faptul că, la adăugarea de imagini, informații ori texte pe acest site, în cazul în care nu este deținatorul drepturilor de autor asupra acestora, își asumă toate consecințele legale în cazul eventualelor litigii. În situația în care se constată o încălcare privind drepturile de autor legate de site-ul www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro de către utilizator / vizitator, se vor lua imediat măsuri pentru remedierea acestui aspect. Orice persoană care expediază / publică în orice mod informații ori materiale pe acest site, cedeaza sub forma gratuită dreptul de folosința a acestora către Companie, deținătoarea de drept a site-ului www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro.
Utilizarea materialelor www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro vă autorizează să vizualizați și să faceți download la o copie a materialelor de pe site doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Prin introducerea materialului în orice segment public sau privat de pe site-ul www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro garantați companiei dreptul continuu, irevocabil ( incluzând și drepturile morale ) și licența de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica în public conținutul ( în întregime sau parțial ), la scară internațională, sau de a-l încorpora în alte lucrări de orice formă, în mass-media sau în tehnologii cunoscute sau ce urmează a se dezvolta în viitor.
De asemenea, permiteți oricărei persoane să acceseze, să vizualizeze, să stocheze sau să reproducă asemenea materiale în scopuri personale.

Obligațiile www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro

www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro nu are obligația de a controla informațiile oferite de către utilizator, disponibile pe site. Materialul furnizat de către utilizator poate fi neplăcut, vătămător sau inexact, poate conține greșeli de scriere, singurul răspunzător pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul.
În eventualitatea unei dispute cu unul sau mai mulți utilizatori, Compania ( www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro ) este absolvită de orice răspundere sau despăgubire ( directă sau indirectă ) de orice fel și de orice natură, cunoscută sau necunoscută, ivită în vreun mod care are legătură cu disputele. Compania ( www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro ) își rezervă dreptul de a stoca în baza de date ofertele / anunțurile și adresele de contact furnizate de către utilizatori, pe care le poate folosi în scopuri publicitare cu conditia respectarii Politicii de confidențialitate.
Compania ( www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro ) este exonerată de responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă limitată sau nelimitată de timp, din orice motive, tehnice sau comerciale, întârzierea serviciilor sau securitatea aplicațiilor sale.
Această exonerare include, dar fără a se limita, la:

Trebuie să luați cunoștiință și sunteți de acord cu faptul că Dvs sunteți singurul responsabil pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului pe site.

www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro NU oferă nicio garanție că:

Orice material descărcat sau obținut prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro se află la discreția utilizatorilor și astfel poate fi folosit doar pe riscul propriu, aceștia fiind singurele persoane responsabile de eventualele distrugeri cauzate computerului / telefonului / tabletei / laptop-ului de pe care accesați site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conținut.

Generalități

Dacă vreo prevedere din acest capitol "Termeni și Condiții" este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni și Condiții", acestea rămânând în vigoare. Acești "Termeni și Condiții" constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră și Mario Center – Business Corporation SRL în privința utilizării site-ului
www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro, constituind unica convenție dintre Dvs și Companie și reglementează folosirea serviciilor ce le folosiți și sunt oferite de www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro.
Aceste condiții pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără un anunț catre utilizatori / vizitatori sau o acceptare prealabilă a acestora. Puteți lua la cunoștință despre cea mai recentă versiune a acestor condiții, oricând, accesând această pagină.
Regulamentul și relațiile dintre utilizatori / vizitatori și www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro vor fi guvernate de legile aplicabile în România.

Răspunderea

Întreaga răspundere civilă și penală pentru informațiile publicate și / sau transmise pe internet de către utilizator / vizitator, precum și pentru consecințele care pot apărea în urma acestor activități, revine în exclusivitate acestuia.
Vizitand / utilizand site-ul www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro , sunteti de acord ( indiferent de circumstante ) ca, atat detinatorul de drept al site-ului, cat si eventualii colaboratorii ai sai, nu vor putea fi facuti raspunzatori / vinovati pentru informatiile furnizate / continute / omise si / sau pentru orice eventuale pierderi sau prejudicii ( indiferent de natura acestora ) suferite de vizitatorul / utilizatorul care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunile sale pe informatiile preluate de pe acest website.

Încheierea acordului

Compania Mario Center – Business Corporation SRL ( www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro ) își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una sau mai multe dintre condițiile menționate in prezentul înscris, dar își rezervă și dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment fără un motiv intemeiat.

Protecția Datelor cu Caracter Personal

Compania s-a conformat prevederilor Regulamentului european nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția datelor („GDPR”) - intrat în vigoare în 25.05.2018, precum și prevederilor Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului, adoptată de Parlamentul României.
În vederea informării dumneavoastră cu privire la protecția datelor cu caracter personal vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate disponibilă pe site-ul nostru, in subsolul paginii.

Prețuri

Serviciu Preț Valuta Metoda de plată
Primul in lista 5 RON cu cardul
Primul in lista 1 + TVA EUR prin SMS
Obținere cod discount 100 RON cu cardul
Promovare Premium 5 zile / 4 ore 20 RON cu cardul
Promovare Premium 5 zile / 4 ore 3 + TVA EUR prin SMS
Promovare Premium 5 zile / 3 ore 30 RON cu cardul
Promovare Premium 5 zile / 3 ore 5 + TVA EUR prin SMS
Promovare Premium 5 zile / 2 ore 40 RON cu cardul
Promovare Premium 5 zile / 2 ore 6 + TVA EUR prin SMS
Promovare Premium 12 zile / 4 ore 35 RON cu cardul
Promovare Premium 12 zile / 4 ore 5.5 + TVA EUR prin SMS
Promovare Premium 12 zile / 3 ore 55 RON cu cardul
Promovare Premium 12 zile / 3 ore 8.5 + TVA EUR prin SMS
Promovare Premium 12 zile / 2 ore 75 RON cu cardul
Promovare Premium 30 zile / 4 ore 65 RON cu cardul
Promovare Premium 30 zile / 3 ore 100 RON cu cardul
Promovare Premium 30 zile / 2 ore 140 RON cu cardul
www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro poate modifica prețurile pentru PROMOVAREA ofertelor / anunțurilor, dar și pentru urcarea ofertei “Prima în Lista” fără o notificare / înștiințare prealabilă.

Informații despre livrare, termenul si modul de livrare a serviciilor comercializate

Livrarea serviciilor se va face online, in cont sau pe adresa de e-mail specificată, in maximum o oră de la achitatea serviciilor.

Informații despre anulare, termenul si modul de anulare a serviciilor comercializate

O dată realizată plata pentru un serviciu, comanda nu mai poate fi returnată sau anulată.

Modalități de plată

Plata se poate face online cu Cardul sau prin SMS.

 1. Plata cu cardul poate fi facută cu orice tip de card ( Credit / Debit ) dacă acesta este valabil.
  Pentru plata prin card de credit / debit este necesară completarea de către utilizator a rubricilor obligatorii din pagina de creare a ofertei, alegerea tipului de PROMOVARE PREMIUM, accesarea butonului „PROMOVEAZA Oferta”, autentificarea (dacă utilizatorul nu este autentificat deja) și completat formularului cu toate datele și informațiile ce vă sunt solicitate pentru plată. Formularul este transmis mai departe către serviciul de plată prin card online, MobilPay.
  Pentru acest serviciu www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro eliberează factură, cu datele ce au fost înregistrate pe site de către utilizator.
 2. Plata prin SMS este disponibilă în rețelele Vodafone, Orange, Digi, Telekom Mobile cu valori cuprinse între 3 si 8,5 euro + TVA / SMS
  Pentru plata prin SMS este necesară completarea de către utilizator a rubricilor obligatorii din pagina de creare a ofertei, alegerea tipului de PROMOVARE PREMIUM, accesarea butonului „PROMOVEAZA Oferta”, autentificarea (dacă utilizatorul nu este autentificat deja) și trimiterea unui SMS care conține codul afișat pe site, la numărul scurt afișat pe site.
  Pentru acest serviciu www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro nu eliberează factură, prețul plătit fiind regăsit pe factura de la operatorul de telefonie mobilă.

Ambele modalități de plată sunt valabile pentru rubricile „PROMOVAREA PREMIUM” și „Prima în listă“.
Pentru rubrica “Obține DISCOUNT” este operațională doar plata cu cardul.

Adăugare ofertă gratuit

Optiunea de adăugare ofertă gratuit este disponibila în următoarele condiții:

Link-uri către și de pe site-urile tertelor parti

Pe site pot fi prezente reclame și / sau legături cștre pagini ale unor terșe părti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori.
Informațiile furnizate de pagini externe, partenere, dar care nu aparțin Companiei, nu se afla sub controlul www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro.
Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi, numai dacă veți dori acest lucru. Detinatorul de drept al site-ului www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro nu controlează, și nu este raspunzător pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitatea altor site-uri, cu excepția celor ce le deține.
Fără a se limita la cele mai sus menționate, www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro„ își declină în mod special orice răspundere dacă unele site-uri partenere:

Dacă intrați printr-un link pe astfel de site-uri, vă asumați în mod direct și personal toate riscurile.

Lipsa garanțiilor

Întreg conținutul site-ului www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro poate fi modificat / completat / sters / etc, de catre proprietarul de drept al acestuia, fara a fi nevoie de instiintare prealabila si fara a se oferi vreun fel de garantie expresa sau implicita.
Vizitand / utilizand site-ul www.cazaredeltadunarii.ro / www.cazareindelta.ro / www.lastminuteindelta.ro, sunteti de acord ( indiferent de circumstanțe ) că, atât deținătorul de drept al site-ului, cât și eventualii colaboratorii ai săi, nu vor putea fi făcuți răspunzători / vinovați pentru informațiile furnizate / conținute / omise și / sau pentru orice eventuale pierderi sau prejudicii ( indiferent de natura acestora ) suferite de vizitatorul / utilizatorul care iși bazează deciziile, acțiunile sau inacțiunile sale pe informațiile preluate de pe acest site.
Nu avem pretenția și nici nu oferin garanția că cele prezentate exprimă 100% realitatea sau veridicitatea informațiilor.
În luarea unei decizii, care s-ar baza pe informațiile cuprinse în acest site, recomandam consultarea serviciilor de specialitate și a altor surse de informare, răspunderea luării deciziei aparținându-vă în totalitate.

Despăgubiri

În cazul în care nerespectarea obligațiilor și / sau garanțiilor asumate de utilizator produce direct sau indirect un prejudiciu de orice natura Companiei, afiliatilor, colaboratorilor, angajatilor sai precum si tertilor, utilizatorul va despagubi persoana prejudiciata pana la acoperirea integrala a pagubei produse.

Compania își rezervă dreptul de a publica / posta / tipări / promova orice ofertă adăugată prin acestui site, inclusiv fotografiile și / sau materialele video anexate, în cadrul site-urilor sau publicațiilor partenere sau pe diferite pagini de social media proprii sau ale partenerilor, utilizatorul exprimandu-și acordul expres în acest sens odată cu acceptarea termenilor și condițiilor.

Modificarea neautorizată a acestui site constituie infracțiune și se pedepseste conform legislatiei Române în vigoare.

Sigla Netopia Payments