sigla
ATENȚIE!
1. Înainte de a cere DISCOUNT-ul te rugăm să contactezi ofertantul, pentru a verifica disponibilitatea locurilor și pentru a-ți face REZERVARE și NEAPĂRAT să-i spui că ai găsit oferta cu DISCOUNT pe siteul nostru (cazaredeltadunarii.ro), pentru a avea 100% certitudinea că vei beneficia de DISCOUNT.
2. O dată ce ți-ai facut REZERVAREA completează formularul de mai jos și apasă pe butonul "Obține CODUL". Prin apăsarea acestui buton vei fi redirecționat către pagina de plăți mobilpay.ro, unde trebuie să achiți cu cardul suma fixă de 100 RON, pentru a intra în posesia codului. Acest cod îți va fi trimis pe adresa de email specificată în formular. Totodată acest cod îl vei prezenta ofertantului în momentul în care vei ajunge la locație și vei fi cazat.
3. În situația în care vei cere codul de DISCOUNT înainte de a verifica disponibilitatea locației și a-ți face REZERVARE site-ul cazaredeltadunarii.ro NU își asumă niciun fel de responsabilitate și este exonerat de orice obligație / răspundere în ceea ce privește suma achitată de dvs. pentru obținerea codului pentru DISCOUNT.
Pentru a obține discount-ul pentru această ofertă vă rugăm să completați formularul.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Obține Discount-ul de 20% oferit de Hotel Live

Am rezervare pentru perioada *
-
Sunt de acord să primesc newsletter și noutăți / debifează dacă nu ești de acord.
Apăsînd butonul Obține CODUL sunteți de acord cu Termenii și condițiile site-ului.
Sigla Netopia Payments